Jobbik-sajtótájékoztató: Újabb polgármester csatlakozott

Akt.:
Nyíregyháza, Nagyar – Nagyar polgármestere, Hadiné Guti Ibolya személyében újabb polgármester csatlakozott a Jobbikhoz – jelentette be dr. Apáti István, a párt országos szóvivője. Hozzátette: a településvezető korábban a Magyar Polgármesterek Közösségébe is felvételt nyert, odaadó munkájának köszönhetően az elmúlt 8 esztendő alatt sokat fejlődött a 700 lelkes falu.


Hadiné Guti Ibolya elmondta: szülésznőként végzett, szívügye a bajok orvoslása, az önzetlen segítségnyújtás. Amikor Nagyar és Kisar körzeti ápolója lett, betegei gyakran arra is panaszkodtak neki, hogy lakóhelyükön „megállt az idő”, a falvak fejlődésért kiáltanak. Vezetésével kulturális programok sokaságának adott otthont az épített és természeti örökségeire, néprajzi és egyházi értékeire méltán büszke, dolgos, becsületes emberek lakta Nagyar.

– Kezdettől fogva szimpatizáltam a Jobbik őszinte programjával, a néppártosodása, migránspolitikája, béruniós harca és jelmondata – „magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel” – csak megerősített abban, hogy a Jobbik a lehető legjobb választás mind számomra, mind a magyar választók számára.

KM-PI
hirdetés