veteránokat támogatnak

2020.02.28. 21:37

Együtt jótékonykodott Harry herceg és Jon Bon Jovi

Beatles Abbey Road albumának borítóképét megismételve átsétáltak a híres zebrán a londoni zenestúdió előtt, ahol korábban egy jótékonysági felvételen vettek részt.

BRITAIN-ROYALS-ENTERTAINMENT-DEFENCE-CHARITY

Forrás: POOL / AFP

Fotó: HANNAH MCKAY

Harry a királyi család tagjaként jelent meg a stúdiófelvételen, amelyet Jon Bon Jovi egy veterán katonákból álló kórussal vett fel.

A herceg és a zenész az eseményhez készített fotó kedvéért kelt át az ikonikus helyszínen a zebrán a kórus két tagja, egy kerekesszékes férfi és egy nő társaságában.

A felvételről egy Instagarm-videó is készült, amelyen Jon Bon Jovi és Harry éppen énekelni kezdenek egy mikrofon előtt. A videót Harry és felesége, Meghan Markle hivatalos Instagram-oldalán hozták nyilvánosságra.

Az Invictus Games Choir, amely közreműködött a szám felvételében az Abbey Road-i stúdióban, a brit hadsereg veteránjaiból áll. Az Unbroken című dalt, amelyet előadtak, Jon Bon Jovi szerezte, aki a felvétellel a poszttraumatikus stresszben szenvedő veteránokra akarja ráirányítani a figyelmet. A lemezfelvétel bevételével a beteg és sérült veteránok sportversenyét, az Invictus Games-t szervező alapítványt támogatják.

Jon Bon Jovi szülei az amerikai haditengerészetnél szolgáltak. A zenész elmondta, hogy nagyon tiszteli a herceget és feleségét.

A házaspár januárban jelentette be teljesen váratlanul, hogy visszavonul a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kíván válni, és ezentúl ideje nagy részét Kanadában tölti.

Nem sokkal később az udvar hivatalosan is közölte, hogy a hercegi házaspár a monarchia hivatalos programjaiban a továbbiakban nem vesz részt, közpénzellátmányban nem részesül, és Harry nagymamáját, II. Erzsébet királynőt sem képviselheti hivatalos fórumokon.

A kanadai kormány csütörtökön közölte, hogy amint a pár elveszíti királyi címét, nem fordít több közpénzt – dollármilliókat – a biztonságukról való gondoskodásra.

A kanadai királyi lovasrendőrség a londoni rendőrséggel együttműködve vigyázott a sussexi hercegre és feleségére azóta, hogy novemberben először érkeztek Kanadába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!