Jogosak a tanárok követelései?

Bányász Debóra
Bányász Debóra
Nyíregyháza – Bányász Debóra szerint a legborzasztóbb, hogy a könyvek tartalmi minősége sem olyan, mint amilyet elvárnának, és ezt ő maga is tapasztalja.

Kiss Balázs úgy gondolja, ha ebben a helyzetben lenne, valószínűleg hasonlóképp részt venne a demonstrációban. – Bár nem a fizetésről szól a kezdeményezés, ettől függetlenül, ha ez lenne a legfőbb oka, akkor is jogosnak tartanám demonstrációt.

Kiss Balázs

– Egyetértek, hiszen én magam is pedagógus vagyok, nem működik ez a fajta központosítás, és az sem, hogy meg akarják szabni napra pontosan, hol kell tartanom a tananyaggal – mutatott rá Szkokán Pál.

Szkokán Pál

Hasonló véleményen van Soltész Lászlóné is, aki nemrégiben tudta meg, hogy a rendszert teljesen átalakították.– A diákokra túl nagy teher nehezedik, őket sajnálom a legjobban, fontos, hogy az érdekeiket képviseljék.

Soltész Lászlóné

– Én magam is a Krúdy Gyula Gimnázium tanulója vagyok, és jó ötletnek tartom a kezdeményezést, leginkább azt, hogy a tanárok közös érdeket képviselnek. Szerettem volna tüntetni a többiekkel, de éppen órán voltam – árulta el Barnucz Andrea.

Barnucz Andrea

Borsós István szerint folyamatosan jönnek új törvények, amiket állandóan módosítanak, és ez így nem jó. Pont azok az emberek változtatnak, akik a régi oktatási rendszernek köszönhetően jutottak előrébb.

Borsós István

KM-MA
hirdetés