Jogsi nélkül furikázott a berzéki fiatal – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Jogsi nélkül furikázott a berzéki fiatal – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 4-én elfogták K. Zsolt 45 éves nyíregyházi lakost. A férfi ellen garázdaság elkövetése miatt a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 4-én elfogták L. József 40 éves tiszavasvári lakost. A férfi ellen lopás elkövetése miatt a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő berzéki férfit 2017. november 4-én 11 óra 25 perckor Tiszadobon. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a 19 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mivel a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés