Jogsi nélkül furikázott a nyíregyházi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének járőrei 2017. november 19-én Nagyhalász, Mágasor tanyán vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 41 éves nyíregyházi férfit. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a járművezetőt a Nyíregyházi Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 19-én Gemzse belterületén elfogtak egy 30 éves férfit, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2017. november 19-én Ibrány belterületén elfogtak egy 39 éves helyi lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés