PR cikk

2020.05.18. 11:01

Kézbesítés villámgyorsan – Melyik futárszolgálat a leggyorsabb?

Csomagfeladáskor számos szempontot figyelembe veszünk, hiszen a piacon több futárcég is szolgáltat, nem egyszerű közülük választani.

A gyorsaság egy fontos szempont, vannak helyzetek ugyanis, amikor a lehető legkisebb időintervallumon belül szeretnénk a csomagunkat megkapni vagy éppen eljuttatni valakinek. Nézzük, kik viszik ki a csomagot a legrövidebb időn belül!

A leggyorsabban kézbesítők

Minden egyes futárcégnek megvannak a maga erősségei: legyen az akár a kedvezményes ár, a hétvégi csomagátvétel vagy a gyorsaság. Sokaknál döntő szempont a kézbesítés határideje, hiszen ha fontos csomagról van szó, néhány munkanap már jelentős késést eredményezhet.

Jelenleg a legrövidebb időn belül a GLS és a TNT futárcég kézbesít, nézzük, mit is jelent ez pontosan!

A GLS futárszolgálatról

A GLS futárszolgálat garanciával vállalja belföldön az egy munkanapon belüli kézbesítést, ehhez csupán annyi szükséges, hogy a futár felvegye a csomagot 17:00-ig, amit másnap már kézbesíteni is fog. Ha pedig a GLS saját hibájából csúszik, tehát nem azért, mert a címzett nem vette át a csomagot, vagy rossz cím volt megadva, a GLS visszafizeti a csomagküldési díjat! Továbbá 50 ezer forint értékig automatikus kárfedezetet is biztosítanak, ha pedig a Csomagnet.hu weboldalán regisztrálunk, a csomag útját is nyomon követhetjük.

A Csomagnet.hu weboldalán pillanatok alatt online kalkulációt is végezhetünk, a megjelenített árakat pedig összevethetjük más futárszolgálatok ajánlataival. Kérdés esetén feladóként 07:00 és 19:00 között lehet keresni a GLS-t, címzettként pedig este nyolc óráig. Fontos megemlíteni, hogy belföldi kézbesítésnél még csomagkorlát sincs, ha pedig az első kézbesítés sikertelen volt, a második alkalomért sem kell külön fizetni.

A TNT futárcég szolgáltatásai

A TNT futárszolgálatnak is a gyorsaság az erőssége: nem csak belföldön, hanem akár külföldre való szállításnál is elérhető a 24 órán belüli kézbesítés.

Valamivel magasabb összegért dolgozik, mint a GLS, ennek oka pedig néhány extra szolgáltatás. Ha a TNT Expresst vesszük igénybe, megadott 1 órás időintervallumban érkezik a futár, amivel jelentős időt spórolhatunk meg, hiszen nem kell egész nap rá várni. Amennyiben 14:00-ig leadjuk a rendelést, egyes településekre a futár még aznap elutazik, és át is veszi a feladandó küldeményt.

Ezentúl, ha nagy értékű csomagot küldünk, 1 millió forint összegig a TNT biztosítja a csomagot is. És ne felejtsük: a TNT Express Export szolgáltatásával pedig külföldre is feladhatjuk csomagunkat!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában