Jól bántak a nyilakkal

Nyíregyháza, Záhony – A második Rétköz Darts Kupát rendezték Záhonyban. A népes mezőnyben a nyíregyházi, a hajdúsági és a borsodi klubok kiválóságai mellett Ihász Veronika, Rucska József és Bezzeg Nándor is a vonal mögé állt.

A sorsolt páros versenyben hazai siker is született, a Koi Tibor, Veze Dávid duó a harmadik helyen végzett.

A 48 fős egyéni versenyszámban a rétközi játékosok közül öten is bejutottak a legjobb 16 közé. A nyolcaddöntőben Varga Jánosnak a debreceni Nagy Zoltán, Lakatos Zsoltnak a sárospataki Béres Károly, míg Tóth Csabának a nyíregyházi Veze Dávid elleni csata jelentette a végállomást. Vörösházi György a negyeddöntőben szép játékkal maradt alul a győri Rucska Józseffel szemben, míg a legnagyobb helyi sikert a záhonyi Szabó Péter aratta, aki komoly skalpokat gyűjtve egészen a bronzéremig menetelt.

KM

Darts

2. Rétköz Kupa

Páros (23 pár): 1. Bezzeg Nándor, Bai Zsolt, 2. Rucska József, Fábián Sándor, 3. Veze Dávid, Koi Tibor és Nagy Zoltán, Gál Bence

Egyéni (48 fő): 1. Rucska József, 2. Béres Károly, 3. Ihász Veronika és Szabó Péter.

Különdíjasok. Legjobb női versenyző: Ihász Veronika. Legrövidebb leg: Ihász Veronika (13 nyíl). Legtöbb 180: Bezzeg Nándor (4 db). Legmagasabb kiszálló: Vörösházi György (160).
hirdetés