Jól kezdődött az első nap a két magyar csapat számára

Talmácsi Dubaiban
Talmácsi Dubaiban
Csütörtök este még utolsó kikapcsolódásként mindenki a hivatalos megnyitón múlatta az időt, a mai napon azonban a munkáé volt a főszerep.

Délelőtt a szabadedzés inkább a pálya vonalvezetésének begyakorlásával és a kanyarok memorizálásával telt, mint a köridőre való koncentrálással. Ezen a tréningen nem volt könnyű dolga a pilótáknak, hiszen nem volt kellő tapadása az aszfaltnak. Talmáék kipróbáltak egy másik gumit, de nem jött be igazán a csere. Az időmérő edzésen Talma összesen 15 kört ment, hiszen 4-en vannak egy csapatban és mindenkinek volán mögé kellett ülnie. A Brokernet Silver Sting (2.16.124) a 27. a Porsche GT (2.15.190) a 23. helyen zárt.

Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Fantasztikus járgány a Brokernet Silver Sting, jó volt vele kigurulni a boxból. 15 kört mentem vele élesbe és a reggeli időmhöz képest 7 mp-t javítottam az időmérőn. Lehetne még csiszolnivalóm, de még sem a pályát nem ismerem úgy, sem pedig a féktávokat. Így elsőre azt hiszem ez nem rossz teljesítmény. A lassú kanyarokban kicsit alulkormányzott az autó és elindul a hátulja, de holnap állítunk még rajta, hiszen a versenyen 24 órán át a legjobb formáját kell hoznia. A csapattal minden rendben, jó a hangulat és mindenki készül a holnapi versenyre.

A magyar csapat versenyautója, a Brokernet Silver Sting egy igazi jelenség lett Dubaiban. Olyannyira különleges és egyedi, hogy egy arab emír már fel is kereste a magyar csapatot a boxban és jelezte, hogy szeretne egy utcai változatot vásárolni belőle.
hirdetés