Jól kifőzték a fehérgyarmatiak…

A román Extraligában, vagyis a legjobbak között szereplő Szatmárnémeti tartalékcsapata, a Mátészalka és persze a házigazda Fehérgyarmati VSE-Fevill lép pályára szombaton (kezdés: 8.30), a Kullár Ferenc és Török Zsigmond férfi kézilabda emléktornán.

Párhuzamosan rendezik a Kiss Norbert és Szalaki Márk ifjúsági emléktornán a gyarmati sportcsarnokban, mégpedig a Szalka, a Bátor és a hazai gárda küzdelmével.

Az FVSE berkein belül egyébként is eseménydúsan telt a felkészülési időszak. A játékosok augusztus derekán ünnepélyes ceremónián vehették a legutóbbi évadban kiharcolt ezüstérmet. Külön díjazták a legjobbnak ítélt Nagy Tamás kapus teljesítményét, a bajnoki gólkirály Koncz László produkcióját. Ugyancsak nyári attrakcióként Túristvándiban, halászléfőző versenyen tüsténkedett a társaság – nem is akármilyen eredménnyel.

A koncertre melegítő Csík zenekar tagjai is megkóstolták a fehérgyarmati spílerek kosztját, ami után csettintve jelezték elégedettségüket! A magyar női válogatott minapi fellépése a városban felborította némileg a tervezett menetrendet, emiatt, persze senki nem tiltakozott, miközben Tóth Norbert, az ifjúsági együttes gólkirályának leállása okozott fejtörést a szakvezetésnek. A balátlövő tanulmányi elfoglaltság következtében hagyott fel a sportággal – csak remélni lehet, hogy ideiglenesen…

Ami viszont biztos: a továbbra is Csapos János irányításával hangoló csapat szeptember 11-én, Berettyóújfaluban kezdi az NB II-es bajnoki idényt.
hirdetés