Jól sikerült Fanni belépője

Akt.:
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: Remekül debütált a nyíregyházi NB I-es női csapatban Hanustyák Fanni, a nyírbátori férfiak három meccset is letudtak a hétvégén.

NB I, férfi

Félegyházi ASI–Nyírbátori ASE 14–4

Az esélyesebb csapat biztosan nyerte meg a mérkőzést, a nyírbátori fiatalok még nem tudtak felnőni ehhez a feladathoz. Győztek: Molnár D. 2, Terék N. és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.

Mezőberény–Nyírbátori ASE 14–4

Az előző esti, kiskunfélegyházi mérkőzésen Vígh Tamás megsérült, nem volt lehetőség a pózlására, ennek is tudható be, hogy a vendégek nem tudtak jobb eredményt elérni a listavezető otthonában. Gy.: Bánhidi, Molnár D., Terék N. és a Molnár D., Terék N. páros 1-1.

Ceglédi VSE–Apagy SE 12–6

A balszerencsés apagyi csapat nyolc döntő játszmás mérkőzésből hatot elveszített, Hodász László kimagasló egyéni teljesítménye pedig kevés volt a pontszerzéshez, amire azért megvolt az esély. Gy.: Hodász 3, Jeszenszki 2, a Jeszenszki, Hodász páros 1.

Nyírbátori ASE–Univer Kecskemét 11–7

Ezzel a győzelemmel a Nyírbátor biztosította helyét a középmezőnyben. Gy.: Molnár D. 3, Terék N., Bánhidi, Vígh T. 2-2, a Molnár D., Terék N. és a Vígh T., Bánhidi páros 1-1.

NB I, női

NAC Túróczy Nyíregyháza–ASE Orosháza II 12–6

Meggyőző különbséggel nyert a nyíregyházi csapat, annak ellenére is, hogy az elsőszámú játékos, Tarsoly Zsófia nem állt rendelkezésre, de kitűnően helyettesítette az élete első NB I-es meccsét játszó, mindössze tizenkét éves Hanustyák Fanni, aki győzelmével biztosította be a hazaiak sikerét. Gy.: Fülöp Sz. 4, Laskai 3, Hanustyák F., Bándy 2-2, a Bándy, Hanustyák F. páros 1.

NAC Túróczy Nyíregyháza–Kanizsa Sörgyár SE 9–9

Kiegyenlített rangadón született döntetlen a rendkívül jó versenyzőkből álló nagykanizsiak ellen. Gy.: Fülöp Sz. 3, Tarsoly, Laskai 2-2, Bándy és a Fülöp Sz., Tarsoly páros 1-1.

NB II, férfi

Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza–Szerencs VSE 7–11

Ezúttal jobban megnehezítette ellenfele dolgát a Trió-Maxi, mint a két csapat idegenbeli mérkőzésén, de a pontszerzés a jó teljesítmények ellenére sem sikerült. Gy.: Fodor G. 3, Király Cs., Joó Z. 2-2.

NB III

Fehérgyarmati VSE–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 10–8

A játék alapján igazságos eredmény született, éles ütközetben az utolsó mérkőzésen biztosította be győzelmét a gyarmati csapat. Gy.: Bartha M., Bánik 3-3, Szilágyi Z. 2, a Bartha M., Szilágyi Z. és a Balogh A., Bánik páros 1-1, illetve Csépke 4, Petró L. 2, Nagy A., Sütő L. 1-1.

Vitka SE Vásárosnamény–Várdai ASE 2–16

Magabiztos kisvárdai győzelem született, egyúttal jól sikerült Arady István visszatérése. Gy.: Orosz F., Pacuk S. 1-1, illetve Újvári, Pokol P., Márföldi 4-4, Arady, Varga P. 2/1-2/1, a Márföldi, Varga P. és az Újvári, Pokol P. páros 1-1.

Apagy SE III–Debreceni AK II 11–7

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, de a csereként beállt Vakály János teljesítményével megfordította a meccs menetét és az eredményt az apagyi legénység. Gy.: Bodrogi F., Benga 3-3, Vakály 2/2, Németh F. 2, a Bodrogi F., Vakály páros 1.

Hajdúszoboszlói AK–Mátészalkai MTK 14–4

Sok döntő szettes mérkőzést veszített a szalkai csapat, így nem tudta elérni célját, a szorosabb eredmény elérését. Gy.: Kardos Z. 2, Hegedűs T., Lukács B. 1-1.
hirdetés