Jótékony celebek

Opitz Barbi is jótékonykodott
Opitz Barbi is jótékonykodott - © Fotó: magánarchívum
Nyíregyháza – Ördög Nóri, Opitz Barbi, Wolfie és vidékről érkezett gyerekek várták a támogatókat.

A 4 éves Dorottya, a 11 éves Zolika és a 14 éves Katrin családjukkal és kedvenc hírességeikkel köszöntötték a Ronald Házak és Szobák támogatóit a Nyugati téri gyorsétteremben. Ördög Nóri, a szabolcs-szatmár-beregi kötődésű énekesnő, Opitz Barbi és Wolfie azért csatlakozott a gyerekekhez, hogy minél több látogató figyelmét felhívják a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkájára.

Közösen fotózkodtak

Az alapítvány azért dolgozik, hogy a hosszú kórházi kezelések alatt a beteg gyermekek mellett maradhassanak a családtagok. Ezen a héten a vendégek minden étteremben melegítő párnák és sült­krumplik vásárlásával támogathatják a szervezet munkáját. A családok mellett jelen voltak az alapítványt támogató sztárok is, hogy a Ronald Házban szerzett személyes tapasztalataik megosztásával és közös fotózási lehetőséggel is népszerűsítsék az adománygyűjtést.

Ezek a házak Budapesten és Miskolcon, a Ronald Szobák pedig Pécsett biztosítanak otthonos körülményeket a kórházakban kezelt gyermekeknek és szüleiknek, mindezt teljesen térítésmentesen. Az Adománygyűjtő Héten az étteremlánc vendégei vásárlással, illetve a perselyekbe dobott adományokkal járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Ronald Házakban és Szobákban minél több gyermek gyógyulhasson a családja körében, otthonos körülmények között.

KM
hirdetés