Jótékony célú kabaréest

Jótékony célú kabaréest

A daganatos és leukémiás gyermekek javára rendeznek jótékonysági kabarét Miskolcon március 20-án. Erdei Sándor, akit Rokker Zsolttiként ismert meg az ország, egy éve alapította meg Miskolcon kabarétársulatát, s  azóta számos helyen léptek fel produkciójukkal.

A Miskolci Humor Színpad egyéves születésnapja alkalmából szeretnék megajándékozni az őket szerető közönséget,s egy jótékonysági kabarét rendeznek Miskolcon. A bevételt a daganatos és leukémiás gyermekek javára ajánlják fel.

A műsor fellépői között a miskolci humoristák mellett van Maksa Zoltán és a Bíborszél együttes,valamint néhány dal erejéig a Poetix is fellép, amely Erdei Sándor és a Megasztár-döntős Oláh Szabolcs közös produkciója. (Kellemes, meditációs zenei aláfestés mellett magyar klasszikus költők verseit adják elő.

Életmentő műszerek

A miskolci ITC-székházban megrendezendő est március 20-án lesz, a műsor 7 órakor kezdődik. A zenei produkciók mellett a humoré a főszerep, s a szórakozás mellett az 1000 forintos jegy megvásárlásával jó ügy érdekében adakozhat a közönség: segítheti a beteg gyermekek gyógyulását, a számukra szükséges életmentő műszerek vásárlását.

Erdei Sándor másnap egy év után újabb válogatást tart a Borsodi fiataloknak, így aki kedvet, és tehetséget érez magában, hogy esetleg belőle is humorista, a Miskolci Humor Színpad tagja váljék, az jelentkezzen egy rövid, vidám,egyszemélyes produkcióval az ITC-ben március 21-én délután 4 órától, s talán jövőre már ő is felléphet a hagyományteremtőnek szánt jótékonysági kabarén.

SzG
hirdetés