Jótékonysági koncert Edvárd gyógyulásáért

A Diamond zenekar is fellép a jótékonysági koncerten
A Diamond zenekar is fellép a jótékonysági koncerten - © Archív fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Az ötéves kisfiú teljes arcdeformációval született, rajta és családján szeretnének segíteni a nyíregyházi zenészek.

Nincs nagyobb fájdalom, mint amikor egy szülő betegen látja gyermekét. Mindent megtenne a gyógyulásáért, de a sorozatos műtétek és kezelések felemésztik a család anyagi erejét. A most ötesztendős Juhos Edvárd sok mindenen ment már keresztül. Ajak- és szájpadhasadékkal, valamint teljes arcdeformációval született. Kétéves koráig nem tudott nyelni, szondán keresztül kellett etetni, s a megpróbáltatásai most sem értek véget.

A kisfiú megsegítésére jótékonysági koncertet rendez Edvárd király címmel március 24-én, szombaton 18 órától a Városmajori Művelődési Házban az Együtt Egy Élhetőbb Jövőért Egyesület. A fellépő együttesek: Diamond, LifeStyle Rap, Hip-Hop páros, Folk­fusion, Diktátor. A szervezők árverezést tartanak a támogatók által összegyűjtött értékes tárgyakból. Belépőjegy nem lesz, azonban támogatói jegy megváltásával a segíteni szándékozó, jó érzésű emberek hozzájárulhatnak Edvárd gyógykezeléséhez, hogy ő is olyan normális életet élhessen, mint a kortársai.

KM
hirdetés