Jótékonysági motoros Mikulás gurulás a Tescótól a Kórházig Kisvárdán

A motoros gurulás logója
A motoros gurulás logója - © Fotó: Magánarchívum
Kisvárda – A Motoros Baráti Kör Kisvárda Egyesület által idén 2017. december 09–én szombaton tartja a IV. jótékonysági motoros Mikulás gurulást Kisvárdán – mondta érdeklődésünkre az egyesület elnöke Kozma Gábor.

Ezen szervezés keretében közös gurulással egybekötött szaloncukor és gyümölcsosztást tervezünk a városközpontban, valamint meglepetéssel szolgálunk a kisvárdai kórház gyermekosztályának és kicsiny betegeinek. Ekkor adjuk át a Felső–Szabolcsi Kórház Tanácstermében az I. motoros jótékonysági estünk sikeres bevételéből beszerzett orvosi eszközöket, melyekkel a Kórház gyerekosztálya eszközellátottságának további minőségi javításához kívánunk hozzájárulni.

Indulás fél tízkor

–A terveink szerint fél tízkor találkoznánk a kisvárdai Tesco előtt, majd innen indulva fél tizenegyre érkeznénk a Kórház gyermekosztályához, s a déli órákban a Sétáló utcában a Városháza előtt érne végett a különböző ajándékok szétosztása, valamint gyümölcs és szaloncukorosztás. Megkérnénk mindenkit, aki motorkerékpárjával csatlakozna kezdeményezésünkhöz, úgy lehetőségéhez mérten azt mikulásruhában tegye és a kezdő időpontban a kiindulási helyszínre érkezzen. Szaloncukor hozzájárulásokat az érkező motorosoktól szívesen veszünk– mondta végezetül Kozma Gábor.

– Vincze Péter –
hirdetés