Jövőre sem házasodik Fucsovics Márton

Jövőre sem házasodik Fucsovics Márton
© Fotó: Instagram
Nyíregyháza – Nagyszerű évet zárt a legjobb magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton. A nyíregyházi sportoló az Australian Openen a negyedik fordulóig jutott, a Roland Garroson a második körben esett ki, a cincinnati ATP-1000-es versenyen a 3. körig jutott, míg Bázelben megnyert egy ATP-250-es tornát.


– Tavaly év végén az volt a célom, hogy megragadjak a top100-ban, ám ezt a 36. helyemmel bőven túlteljesítettem – mondta mosolyogva Fucsovics évzáró beszédében. – Fantasztikus élmény volt Federer, Wawrinka vagy éppen Djokovics ellen játszanom, jövőre pedig jó lenne még feljebb törnöm, bár ez nem lesz egyszerű.

A teniszező elárulta, nagyon várja, hogy 2019-ben vegyespárosban kipróbálja magát Babos Tímea oldalán, akivel a szövetség elleni közös harcuk csak még inkább összekovácsolta. Egy fontos eseményre azonban minden bizonnyal jövőre sem kerül sor, mégpedig a házasságkötésre szerelmével, Anettel, akit egy éve jegyzett el.

– A családalapítás, gyerekvállalás továbbra sincs napirenden, mert amíg ilyen jól megy a játék, és nagy tornák főtábláján szerepelhetek, nem szeretném megtörni a lendületemet – árulta el a Borsnak Fucsovics. – Anett megérti a döntésem, mindenben abszolút mellettem áll, ami nagyon sokat jelent számomra.

Forrás: borsonline.hu


Budapest - A teniszszövetséggel (MTSZ) való vitájának rendeződése esetén örömmel játszana a februári Davis Kupa-selejtezőben Fucsovics Márton, aki pályafutása legsikeresebb évét hagyta maga mögött. A világranglistán karriercsúccsal 36. magyar játékos szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, h...

A két legjobb magyar teniszező jövőre vegyes párosban indul
Budapest, Nyíregyháza - Babos Tímea és a vegyes párost még nem játszott Fucsovics Márton minél több versenyen szeretnének indulni. Két álomszerű karrier találkozik újra a MOL közreműködésével: a jelenlegi első számú női, illetve férfi teniszezőnk, Babos Tímea és Fucsovics Márton egyesítik erőiket...
hirdetés