Jubilál a Mandala Nyár

Augusztusban rendszerint „István a király”
Augusztusban rendszerint „István a király”
Nyíregyháza – Énektől, zenétől, kacagástól lesz hangos júliustól a Múzeumfalu.

– Az egyik Macskák előadáson nem várt „vendégszereplő” bukkant fel a színpadon. A Madách Színház művésznője éppen a darab legismertebb áriáját énekelte, amikor egy kóbor kutya felsétált a színpadra, hatalmas derűre fakasztva ezzel a kilencvenes években 11 alkalommal játszott Macskák közönségét – idéz fel egyetlen emlékezetes pillanatot a sok közül kérésemre Bódis Gábor, az idén 25. születésnapját ünneplő Mandala Nyár főszervezője, aki méltán büszke a Mandala Dalszínház negyedszázada életre hívott nyári rendezvénysorozatára.

– Huszonnégy esztendő alatt 117 vendégelőadással, 8 koncerttel és 184 saját darabbal örvendeztettünk meg több mint 250 ezer nézőt.
– Olyan neves társulatok fogadták el meghívásunkat, mint például a Madách és a József Attila Színház, a Pekingi, illetve a Kolozsvári Magyar Opera. Nálunk töltötte a „Mandala-nyarat” Antal Imre, Komár László, Kaszás Attila, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Nagy Feró, Kalapács József, Haumann Péter, Galambos Erzsi, Szacsvay László és még sokan mások – vette át a szót Bódis Gábor ügyvezetőtől a dalszínház igazgatója, Dobos László. Hozzátette: a július 8-tól kezdődő 25. Mandala Nyár elő­adásai és színészei sem fognak csalódást okozni a nívós szórakozásra vágyó színházszeretőknek a Sóstói Múzeumfalu szabadtéri színpadán.

KM-PI

Júliusi előadások

Július 8., péntek:

A kellékes (fsz.: Kern András)

Július 16., szombat:

Zenés találkozások (fsz.: Voith Ági, Bodrogi Gyula)

Július 23., szombat:

Marica grófnő (fsz.: Bozsó József, Teremi Trixi, Benkóczy Zoltán)

Július 28–29., csütörtök–péntek:

Hello, Dolly! (fsz.: Détár Enikő)

Az előadások 21 órakor kezdődnek.
hirdetés