Sport

2017.02.03. 15:52

Kisvárda Master Good - Döntetlen a szemfüles találat évfordulóján

Kisvárda - A Szileksz elleni edzőmeccsel lezárta törökországi edzőtáborozását a Kisvárda Master Good NB II-es csapata.

Kisvárda - A Szileksz elleni edzőmeccsel lezárta törökországi edzőtáborozását a Kisvárda Master Good NB II-es csapata.

Évfordulójához érkezett az a gól, amit tavaly ilyenkor szerzett Erős Gábor a törökországi edzőtáborban. A kisvárdai csapatkapitány a larai edzőközpont centerpályáján abba a kapuba lőtte a német Auerbach elleni szemfüles találatát, amelyre pénteken az NB II-es futballcsapat táborzáró mérkőzésen vezényelte a bemelegítést társainak.

A csapatkapitány a macedón élvonal ötödik helyezettje, a Szileksz Kratovo ellen sem jutott lehetőséghez, vagyis egyre inkább úgy tűnik, hogy a szakmai stábban kap majd több feladatot a tavasszal. A kratovóiakkal hajtós meccset vívtak a várdaiak, és amikor a második félidőben, gólnélküli állásnál lejött a pályáról Horváth Zoltán, akkor az is kiderült, hogy megszakadt a nagy sorozata, és ez volt az első gólmentes edzőmeccse.

Kisvártatva mégis megszerezte a vezetést a Kisvárda, Vári Barnabás váltotta gólra a Szabó Péter által kiharcolt tizenegyest. Az előny azonban nem tartott ki, mert a macedónok fejesből egyenlítettek, így döntetlennel zárult a csapat edzőtáborozása, amit a szombati hazautazás követ.

KM-BT

Előkészületi mérkőzés

Kisvárda Master Good-Szileksz Kratovo (macedón) 1-1 (0-0)

Kisvárda: Ivancsics A. (Lékai) - Izing (Vári B.), Fodor F., Vermes (Horváth A.), Talabér (Hei) - Lucas (Minczér), Rjasko (Papucsek) - Cseri T. (Szabó P.), Gosztonyi (Fodor A.), Bacsa (Rajczi) - Horváth Z. (Oláh G.).

Gól: Vári B. (11-esből), illetve Nikolovszki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!