Juhász Csaba: Szeretnénk jó helyen végezni!

Akt.:
Juhász Csaba: Szeretnénk jó helyen végezni!
Rövid interjú Juhász Csaba rally versenyzővel a németországi rally verseny előtt.

Juhász Csaba – Juhász Zsolt – Juhász István
Honda Civic Type R
3-Stäedte Rally – Németország
2016.10.21-22 – Mitropa Rally Cup

Az elmúlt hétvégén a Borsodbóta – Sáta Rallysprinten vett részt Csaba és Zsolt. Tesztnek szánták a sprintversenyt a most hétvégi német rally előtt. Most viszont ezen a hétvégén Juhász István fogja diktálni Csabának az itinert.

Miként értékeled ezt a “tesztet”, mire volt elég, be tudtátok-e a három gyors alatt eléggé állítani hondát?

– Remek kis verseny volt, nagyon élveztem. Sajnos a második és a harmadik szakaszon is eltört a féltengely, ezért nem tudtunk eleget menni az autóval versenytempóval, hogy érdemi munkát végezzünk. Gyakorlásnak viszont megfelelt.

A 3-Staedte Rallyn 11 gyors vár rátok és a Honda Civic Type-R-re. Pénteken 28, szombaton 95 kilométer gyorsasági szakaszt kell teljesítenetek. 6km-től, 28km-ig lesznek a szakaszok amin mehettek majd. Lesznek-e új szakaszok, vagy a régi megszokott pályákon mentek ismét?

– Három-négy szakasz megegyezik. A többi új lesz‎.

Itt is csak kétszer lehet bejárni a pályákat?

– Két felírásból kell majd menni ezeken a pályákon, de az évek alatt ezt már megszoktuk.

Elég erős lett a honda mostanára. 137 versenyző páros jelezte a részvételét erre a versenyre. 11-en lesztek a kategóriátokban. ( D4 RC3-ban hatan) Hol is szeretnétek végezni a szombati nap végén abszolútban és kategóriában?

– Erős kategória lesz. Először egy Clio turbo r3-at szerettünk volna bérelni, de az nem jött össze. Most megint megkapjuk a Hondát. Remélem nem törjük el féltengelyt, és akkor jó helyen végezhetünk.

Köszönjük Partnereink segítségét!

– Hajósi Miklós –
hirdetés