Juniorok rangadója

Rangadót játszanak Szakolyban! Ha a helyi gárda lenne az érintett, akkor dukálna a kiesési jelző, de mivel a belvízes pályája miatt albérletbe kényszerült Balkány lesz a „házigazda”, ezért új értelmet kap a kifejezés. A forduló mérkőzései ősszel [.pdf – 112KB]

Mirgai László legénységének az ősszel idegenben legyőzött Rakamaz lesz az ellenfele, Ádámszkiék nyilván javítani szeretnének a Szalka elleni otthoni váratlan vereséget követően. És ha már Mátészalka… Az eddig valamennyi pontját idegenben jegyző szatmári társulatnak minden adott ahhoz, hogy végre saját katlanjában is eredményes legyen, hiszen a rivális Sátoraljaújhely látogat hozzá.

A szakolyin kívül is lesz még olyan meccs, amelyen élmezőnybeli csapatok mérkőznek egymással: a forduló egyetlen szombati összecsapásán az Ibrány a Létavértes otthonába látogat. Itt is a házigazda emlékezhet szívesebben az őszi összecsapásra, hiszen azt 5–0-ra nyerték a Hajdú megyeiek.

19. forduló (18. játéknap): (edzői nyilatkozatok)

Létavértes (4.)–Ibrány (2.)

Németh Károly, ibrányi edző: – Két juniorcsapat találkozik, nekünk ismét gondjaink vannak, hiszen szűkös keretünk néhány tagja sérülésekkel bajlódik. Ettől még reménykedünk, ha a csapatnak olyan lesz a tartása, mint az első mérkőzésen, akkor elérhető közelségbe kerülhet a pontszerzés.

Balkány (5.)–Rakamaz (1.)

Mirgai László, balkányi edző: – A Rakamaz a csoport egyik legerősebb játékosállományával rendelkező csapata, nem véletlenül tűzte ki célul a feljutást. Számunkra azért is lenne fontos a siker, mert három pontra megközelíthetnénk az éllovast, és amennyiben támadóinknak feljavul a teljesítménye, akkor győztesen hagyhatjuk el a pályát. Szabó Péter sérülés miatt hiányzik majd.

Brekk János, rakamazi edző: – Nagyon rosszul sikerült a rajt, most pedig nehéz mérkőzésünk következik. Nem csüggedünk, hiszen még mi állunk az élen, ám mivel a Balkány ellen nem könnyű nyerni, előre a döntetlent is aláírnám. Márcsak azért is, mert Göncz sárga lapok miatt nem játszhat, Marcsek és Szilágyi pedig sérült.

Mátészalka (14.)–Sátoraljaújhely (13.)

Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – A rakamazi három pontnak csak akkor lenne értéke, ha a közvetlenül előttünk álló Sátoraljaújhelyt is legyőzzük. Ez nem lesz könnyű feladat, mert mindig a kötelező győzelmeket a legnehezebb megszerezni. Bízom benne, hogy a fiúk „túltették” magukat a legutóbbi sikeren, és csak a következő meccs lebeg a szemük előtt.

Szirmabesenyő (15.)–Tuzsér Erdért SE (3.)

Révész Attila, tuzséri edző: – Létszámgondjaink sajnos továbbra sem oldódtak meg (Mező három sárgás, Tamási sérült, az új légiósok játékengedélye sem érkezett meg), ugyanakkor abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ha a gyengébbnek vélt ellenfelet sikerülne megvernünk, akkor megszilárdítanánk helyünket az élmezőnyben. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, hiszen a Szirmabesenyő az életéért küzd és az NB III. legrosszabb pályájával is meg kell küzdenünk.

Mád (12.)–Volán-Sényő (6.)

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – A Mád a télen alaposan átalakult, és nem is kezdte jól a tavaszt, szemben velünk. Egy újabb győzelemmel hosszabb időre gyökeret verhetnénk az első hat között, de döntetlen esetén sem leszünk elkenődve, különösen, hogy Ruska játékára nem számíthatunk.

Hajdúnánás (7.)–Szakoly (16.)

Csoma Dezső, szakolyi játékos-edző: – Elkeserítő produkciót nyújtottunk a múlt heti mérkőzésen: nagy pofont kaptunk hazai pályán, de remélem, tanultunk belőle. Ha a fiúk is úgy gondolják, és mindenki száz százalékos teljesítményt fog nyújtani, akkor felállhatunk a padlóról és tovább folytathatnánk a harcot a kiesés ellen. Újfalussy, Borza, Bolvári, rencsényi és Gilányi sérült.

-Bodnár Tibor-
hirdetés