Kötelező: Idén az Allianz lehet a nyerő az autósoknál

Kötelező: Idén az Allianz lehet a nyerő az autósoknálA legfrissebb elemzések szerint az Allianz, több mint 30%-os kötési aránnyal vezet a biztosítók között az interneten kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződést kötő autósok körében. Az új ügyfeleknek versenyképes díjakkal, a meglévő és kárt nem okozó1, személygépkocsival rendelkező lakossági ügyfeleinek pedig változatlan díjakkal és további igénybe vehető kedvezményekkel […]

Kötelező: Idén az Allianz lehet a nyerő az autósoknál

A legfrissebb elemzések szerint az Allianz, több mint 30%-os kötési aránnyal vezet a biztosítók között az interneten kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződést kötő autósok körében. Az új ügyfeleknek versenyképes díjakkal, a meglévő és kárt nem okozó1, személygépkocsival rendelkező lakossági ügyfeleinek pedig változatlan díjakkal és további igénybe vehető kedvezményekkel kínálja gépjármű-felelősségbiztosítását 2009-ben az Allianz. A részletekről Bóka Jánost, az Allianz Észak-magyarországi Igazgatóságának vezetőjét kérdeztük.

Látjuk, hogy az átszerződők nagy része eddig az Allianz mellett döntött, milyen célokat tűzött ki maga elé az Allianz a mostani kgfb-kampányban?

Társaságunkra, mint a gépjármű-felelősségbiztosítási piac legnagyobb szereplőjére kettős feladat vár a kampány alatt. Először ki kell szolgálnunk 1,6 millió ügyfelünket a már tőlünk megszokott versenyképes és megbízható szolgáltatásainkkal, másrészről kedvező díjat kell nyújtanunk azoknak az autósoknak, akik a biztosítóváltás mellett döntenek. A régi, hűséges (személygépjárművel rendelkező lakossági, nem flottás) ügyfeleinknek, akiknek 2008-ban nem volt bonus-malus besorolást érintő káruk, a várható infláció ellenére a gépjármű-felelősségbiztosítást 2009-ben változatlanul a 2008. évivel azonos díjon nyújtjuk. A tehergépjárművel rendelkező (nem flottás) partnereink díja is valahol a várható infláció körüli mértékben, legfeljebb 6%-kal fog változni. Emellett kedvező díjat és kedvezményes termékek széles skáláját kínáljuk azoknak az autósoknak, akik a biztosítóváltás mellett döntenek.

Immár két éve teljes körű pénzügyi szolgáltatóként működik az Allianz. Milyen előnyöket jelent ez most az ügyfeleknek?

A gépjármű-felelősségbiztosítást kötő ügyfelek számára az Allianz a pénzügyi csoport által kínált egyéb termékekre is kiterjedő kedvezményrendszert dolgozott ki.
Amennyiben ügyfelünk 2009. január1-jéig a kötelező felelősségbiztosítása mellé Allianz Casco biztosítást is köt, akkor annak díjából 10 százalék partnerkedvezményt adunk. Az Allianz Otthon biztosítás díjából pedig most rendkívüli 15 százalékos kedvezményt biztosítunk, és így az egyéb kedvezményekkel összeadva együtt akár 36%-kal kedvezőbb díj is elérhető. Külön kiemelném az Allianz Bank által felkínált kedvezményeket2: egyik rendkívül hasznos szolgáltatásunk, hogy aktív Allianz bankszámlával rendelkező ügyfeleink két kedvezménycsomag közül választhatnak. Ingyenes számlavezetés és ingyenes csoportos beszedési megbízások mellett az ATM kedvezménycsomag ingyenes készpénzfelvételi lehetőséget biztosít az összes Magyarországon és külföldön található készpénzkiadó automatából és a postán is, a KamatMax kedvezménycsomag pedig a megszokott bankszámlakamatoknál jóval magasabb kamatot kínál a bankszámlán lévő pénzre lekötés nélkül is.

Ez a rengeteg kedvezmény csak azokra vonatkozik, akik most kötnek az Allianznál kötelező biztosítást?

Nem, a kedvezmények egy részét kifejezetten a régi, hűséges ügyfeleink számára ajánljuk fel, amelyek új biztosítás kötésekor nem járnak.

Hol tájékozódhatnak az érdeklődők az Önök által kínált kedvezményekről és szolgáltatásokról?

Részletes információért kérjük, keressék tanácsadóinkat, vagy fáradjanak be a legközelebbi fiókunkba.

 

1 A 2008. évben első kárkifizetéssel járó kára nem volt.

2 Az Allianz Bank Zrt. által nyújtott termékek és szolgáltatások részletes feltételeit a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó egyes Általános Szerződési Feltételek, az ügyféllel kötött egyedi szerződések, a mindenkor hatályos Kondíciós Listák, valamint a terméktájékoztatók tartalmazzák.
hirdetés