Kábítószerrel az alsóneműjében autókázott a tinilány Nyírbátorban egy 57 éves férfival

Kábítószerrel az alsóneműjében autókázott a tinilány Nyírbátorban egy 57 éves férfival
© Fotó: police.hu
Nyírbátor – A különös, kristályos kábítószer mellett egy mérleg is előkerült, na de az már nem a 17 éves lány alsóneműjéből.


A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2017. március 28-án Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 57 éves helyi férfit és utasát.

Az intézkedés alatt a rendőrök a gépkocsiban utazó 17 éves nyírbátori nőnek a táskájában egy digitális, grammos mérleget találtak. A rendőrök a férfit és a nőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Nyírbátori Rendőrkapitányságra, ahol átvizsgálták a ruházatukat. A nő alsóneműjében elrejtve 59,9 gramm ismeretlen eredetű kristályos anyagot, az előzetesen elvégzett szakértői vizsgálat alapján új pszichoaktív anyagot találtak. A nyomozás eddigi adatai szerint a bódítószert a gépkocsi sofőrje vásárolta Budapesten, amit anyagi haszonszerzés érdekében akartak árusítani a helyi lakosok körében. A nyomozók M. Károlyt és a 17 éves nőt új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, társa szabadlábon védekezhet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés