Kábítószerrel töltött paprika – Vádemelést javasolnak a Kisvárdán elfogott gyanúsítottakkal szemben

Akt.:
Kábítószerrel töltött paprika – Vádemelést javasol a Kisvárdán elfogott gyanúsítottakkal szemben
Kábítószerrel töltött paprika – Vádemelést javasol a Kisvárdán elfogott gyanúsítottakkal szemben - © Fotók: police.hu
Kisvárda – Kábítószer-kereskedőkön ütöttek rajta egy kisvárdai parkolóban 2016. augusztus 9-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály és a Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai.

Két ukrán állampolgárságú férfit akkor értek tetten, amikor a külföldön élő gyanúsított 541 gramm amfetamingyanús port adott át a helyben lakónak. A kisebb adagokban bezacskózott kábítószert zöldpaprikába töltve és festékes vödörben rejtették el. A harmadik, magyar állampolgárságú feltételezett bűntársat jékei lakásán fogták el még aznap a rendőrök, az ő lakásában további mintegy 100 gramm kábítószergyanús port és 33 gramm növényi őrleményt találtak.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával vette őrizetbe B. M. 56 éves ukrán állampolgárt, M. I. 44 éves ukrán állampolgárságú kisvárdai lakost és M. I. 54 éves jékei lakost. A nyomozás adatai szerint a külföldről behozott drogot a Magyarországon élő gyanúsítottak terjesztették. A rendőrség kezdeményezésére és az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, amelyet a két külföldivel szemben a nyomozás időtartama alatt mindvégig fenntartott, a jékei férfit később házi őrizetbe helyezte. A rendőrök a terjesztők több vásárlóját is előállították, velük szemben a Kisvárdai Rendőrkapitányság folytatott külön büntetőeljárást.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a kábítószer- kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a nyomozás iratait a gyanúsítottakkal szemben vádemelési javaslattal a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Videó: Új recept? Kábítószerrel töltötték a paprikát Kisvárdán

Kisvárda – Na ezt sem a receptkönyvből vehették. Kisvárdán fogták el a dílereket.

 

 Videó: Kábítószerrel töltött paprika Kisvárdán – Előzetesben a “szakácsok”

Kisvárda – Rendszeresen árulták az amfetamint és a marihuánát Kisvárda térségében.
hirdetés