Helyi közélet

2013.01.03. 13:32

Betörőbanda rendőrkézen

Szatmárcseke - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság ügyeletére 2012. december 28-án érkezett bejelentés, miszerint egy szatmárcsekei házba és annak mellékhelyiségébe ismeretlen személyek ajtóbefeszítés és lakatlevágás módszerével betörtek, majd onnan különböző háztartási és mezőgazdasági kisgépeket, szerszámokat valamint ruhaneműket tulajdonítottak el közel félmillió forint értékben.

Szatmárcseke - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság ügyeletére 2012. december 28-án érkezett bejelentés, miszerint egy szatmárcsekei házba és annak mellékhelyiségébe ismeretlen személyek ajtóbefeszítés és lakatlevágás módszerével betörtek, majd onnan különböző háztartási és mezőgazdasági kisgépeket, szerszámokat valamint ruhaneműket tulajdonítottak el közel félmillió forint értékben.A rendőrség a bejelentést követően azonnal megkezdte az akkor még ismeretlen elkövető felkutatását, melynek során rövid időn belül elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tetteseket, akiknél több korábban eltulajdonított tárgyat is lefoglaltak. Az ügyben a három elkövetőt a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, akik részletes beismerő vallomást tettek és további hat vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is elismerték.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy H. R 17 éves, K. Károly 19 éves, valamint V. Árpád 30 éves szatmárcsekei lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában