Helyi közélet

2016.11.03. 10:21

Ritka kincsekhez is hozzá lehet jutni a tinibörzén

Nyíregyháza - Az őszi szünet kiváló alkalom arra, hogy leüljünk a szekrény elé és elkezdjük kiválogatni: mi az, amit még hordani fogunk, és ami az, amit nem.

Nyíregyháza - Az őszi szünet kiváló alkalom arra, hogy leüljünk a szekrény elé és elkezdjük kiválogatni: mi az, amit még hordani fogunk, és ami az, amit nem.

Egyre népszerűbb

Minden szülő tisztában van azzal, hogy a családi költségvetést alaposan megterhelik a fiatal generáció igényei: gyakran van szükség új cipőre, a legújabb divat szerinti ruhára és persze a telefont is le kellene cserélni... A fiatalok számára ez alapvető igény, hiszen jól tudják, hogy a divat folyamatosan változik, így nincs értelme rakosgatni a ruhaneműket, kiegészítőket évről évre, szezonról szezonra. Olvasóink jól tudják, hogy a Kelet-babaruhabörze hosszú esztendők óta várja az érdeklődőket – néhány évvel ezelőtt viszont a szervezők ráébredtek, hogy a babák, akikre építették a börzét, évről évre nőnek, sőt, pillanatok alatt felnőnek, öltözködni pedig már a saját igényeik szerint, a stílusuknak megfelelően szeretnének.

Ezek az okok hívták életre a tinibörzét, ami egyre népszerűbb, és ami legközelebb november 6-án, vasárnap 8–13 óra között várja a kiskamaszokat, középiskolásokat, egyetemistákat, főiskolásokat és fiatal felnőtteket, akik adhatnak-vehetnek. Mindenki jól jár, hiszen a vásárlók a bolti ár töredékéért juthatnak márkás őszi-téli cuccokhoz, az eladók pedig egy kis zsebpénzhez.

Játékra is várják őket

A nyíregyházi Kodály Zoltán iskola aulájába azokat várják, akiknek a gardróbjukban sok a jó állapotban lévő, tisztára mosott, márkás ruha, cipő, táska, kiegészítő vagy bizsu, viszont nekik már nem kell – vagy azért, mert kinőtték, vagy azért, mert már nem tetszik nekik. De ugyanígy sportszerek és sportruházat, informatikai vagy multimédiás eszközök is gazdára találnak a börzén.

A szervezők arra biztatják a tiniket, hogy váltsanak asztaljegyet és adják el, amire már nincs szükségük. A kilátogatók diákigazolvánnyal ingyen mehetnek be a börzére, ahol jó áron rengeteg márkás, kiváló minőségű holmit lehet megvásárolni. A fiatalok nagy világjárók, így sokszor külföldön szerzik be a holmijaikat, így ha azokat adják el, a vásárlók a börzén ritka, itthon nem kapható kincsekhez is hozzájuthatnak.

A szervezők ezen kívül face­book-os játékra is szeretnék meginvitálni a tiniruhabörzéseket: akik lájkolják és megosztják a játékposztokat, egy ismert nyíregyházi blogger/írónő dedikált 2017-es határidőnaplóját, ásványenergia ékszert, és három darab 5 ezer forintos vásárlási utalványt is nyerhetnek.

KM


Tudnivalók

Időpont: november 6., vasárnap 8–13 óra között

Helyszín: Nyíregyháza, a Kodály Zoltán Általános Iskola aulája

Asztaljegyváltás, információ: 30/611- 5447

Belépés látogatóknak diákigazolvánnyal: ingyenes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában