Kanyári kanyar a megyei első osztályba

Akt.:
Soós Tibor (14) nemrég még ellenfélként érkezett Tiszakanyárra, most fejest ugrik ismét a megyei első osztályba is
Soós Tibor (14) nemrég még ellenfélként érkezett Tiszakanyárra, most fejest ugrik ismét a megyei első osztályba is - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszakanyár – Igent mondtak a felkérésre, vállalják az indulást a magasabb kategóriában.

A Tuzsér visszalépése utat nyitott a Tiszakanyár előtt: a megyei másodosztályú bajnokság Nyírerdő-csoportjának második helyezettjét kérték fel a magasabb kategóriájú indulásra – a versenyszabályzatban leírt feltöltési sorrendet figyelembe véve. A kanyáriak köszönték szépen a lehetőséget, és miután házon belül egyeztettek, kinyilvánították: vállalják a részvételt.
– Úgy igazoltunk, hogy a megyei másodosztályban versenyben legyünk az 1-3. helyért. Kész volt a keret, alkalmas lett volna a feladat megoldására. Most viszont új helyzet állt elő, így az átigazolási időszak hajrájában szeretnénk még három poszton erősíteni azért, hogy megfeleljünk a megyei első osztály kihívásainak – említette Csáki Róbert játékos-edző. A létesítmény és a tárgyi feltételrendszer adott (két éve önként fordítottak hátat a mezőnynek azért, hogy lerakják egy új csapat alapjait), a visszatérés felpezsdítette a játékosok motivációját is.

– Érkezett Soós Tibor Ajakról, Varga Dávid Dombrádról, Bodnár Gábor Baktalórántházáról, Takács Ádám Cigándról, Horváth Nikodémusz és Matisz Márton pedig Karcsáról jött hozzánk. Amikor két éve elvállaltam, hogy játékos-edző leszek, nem volt konkrét elvárás a feljutás. Először a Dombrád, utóbb a Gyulaháza előzött meg bennünket. Az előző bajnokságban fontos rangadókat nyertünk meg, ám váratlan vereségeket is szenvedtünk, ezért úszott el az első hely. Azzal, hogy elvállaltuk a felkérést, egyúttal reménykedünk benne: sikerül berendezkednünk, és az a játékos, aki tiszakanyári mezt húz magára, meghálálja a bizalmat.

LTL
hirdetés