“Kaptam még egy lehetőséget az élettől” – Csoda, hogy túlélte a kisvarsányi polgármester, hogy letarolta autóját a vonat

“Kaptam még egy lehetőséget az élettől” – Csoda, hogy túlélte a kisvarsányi polgármester, hogy letarolta autóját a vonat
© Forrás: blikk.hu
Kisvarsány – Kisvarsány polgármestere második születésnapját ünnepli. Tiba Péter autóját a vonat száz méteren keresztül sodorta, benne a férfival. Csodával határos módon amikor a vonat megállt, a polgármester sértetlenül szállt ki a járműből – írta meg a Blikk.

– Egy traktor vona el a figyelmem – mesélte a polgármester, aki épp a temetőből tartott hazafelé, és amikor azt látta, hogy az előtte lévő jármű zavartalanul áthajt a síneken, haladt tovább. Ekkor kapta el a vonat az autója hátulját.

– Fel sem fogtam, mi történik. Akkor tértem magamhoz, amikor nekicsapódtam egy betonoszlopnak, ami befordította az autót a vonat mellé. Amikor lassítottunk, azon gondolkodtam, hogy kiugrom – mondta a férfi a Blikknek.

A mozdonyvezető azonnal a segítségére sietett. Míg ő a MÁV-ot hívta, a polgármester a rendőrséget, mások a mentőket értesítették.

Tiba Pétert egyedül a fején érte kisebb sérülés, csupán egy-két csepp vért vesztett.

– A hozzátartozóim nagyon féltettek, de szerencsére kaptam még egy lehetőséget az élettől. A jóistennek még biztos dolga van velem.

Forrás: blikk.hu


Videó: Vonattal ütközött Kisvarsány polgármestere, csodával határos módon nem lett tragédia az esetből

Kisvarsány – 103 méteren keresztül tolta a kisvarsányi polgármestert autójával együtt egy nekiütköző tehervonat. Miután megállt, a polgármester kiszállt és leporolta magát – tudta meg a Tények.
hirdetés