Karácsonyi ajándékok az otthon gondozottainak Mándokon

Karácsonyi ajándékok az otthon gondozottainak Mándokon
© Fotó: Vincze Péter
Mándok – Fundamenta Lakástakarékpénztár megyénkben dolgozó személyi bankárainak jóvoltából még szebbé tették a Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei „Kikelet” Egyesített Szociális Intézmény, Mándoki Ápoló Otthona gondozottainak az Adventi várakozását, közelgő karácsonyi ünnep hangulatát még örömtelibbé téve az összegyűjtött ajándékaikkal.

Több doboznyi adomány, ruhaneműk, cipők, játékok s más használati eszközök mellett édességek karácsonyi díszek mellett jelentős pénzadományt is átadtak, december 13–án, délelőtt, Mándokon a Fundamenta képviselői.

Az itt élő gondozottak (félévestől ötven évesig) minden korosztályára gondoltak az adományozók. A pénzbeli adományból hintaágyat és trambulint vásárolnak az itt élők számára. Az adományt a Mándoki Ápoló Otthon, szakmai intézményvezető helyettese Szilágyi Gabriella vette át, aki megköszönte a jószívű adományozók jótékonykodását, s azt, hogy még külön–külön bedobozolva, használati értékük szerint kapták meg az összegyűjtött használati eszközöket. Az átadást követően a résztvevők kötetlen beszélgetéssel, az intézmény meglátogatásával zárták látogatásukat.

– Vincze Péter –
hirdetés