Karácsonyi receptverseny a Kelettel

Akt.:
Karácsonyi receptverseny a Kelettel
© Fotó: Pixabay
Nyíregyháza – Ismét meghirdetjük a nagy sikerű receptbeküldő versenyünket. Árulja el, hogy idén milyen ünnepi ételek és desszertek kerülnek a karácsonyi asztalra, s nevezzen be ezekkel a Kelet-Magyarország receptversenyébe!

Olvasóink ezúttal is több recepttel pályázhatnak, a zsűri által kiválasztott legjobbak bekerülnek a Kelet- Magyarország gondozásában megjelenő SÜTÉS-FŐZÉS a KELETTEL vendégváró receptmagazinba a beküldő arcképével és nevével.

Ezért kérjük a receptekkel együtt egy arcképet is juttassanak el hozzánk magukról.

A kiadványban meg nem jelenő receptek sem vesznek kárba, hiszen azokból a napilap Ízvilág oldalán mutatunk be néhányat. Hagyományainknak megfelelően az ünnepi receptmagazinba bekerülő ételleírások beküldői közül a legjobbakat értékes ajándékokkal díjazzuk. Az ételleírásokat elsősorban elektronikusan várjuk a karacsonyireceptek@inform.hu címre a kuponon lévő adatok megadásával (recept címe, beküldő neve, címe, elérhetősége ).

A receptek beküldhetők postai úton is a napilapban megjelenő kupon csatolásával.

Jelige:”Ünnepi receptverseny”.

Cím: Kelet-Magyarország 4400, Nyíregyháza, Dózsa György u. 4-6.

Beküldési határidő: 2018. november 3. 12.00

A recept beküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy nevemet és az általam beküldött arcképemet az Inform Média Lapkiadó Kft. a receptbeküldő versenyen való részvétel, valamint az esetleges nyeremény átadása céljából kezelje és amennyiben az általam beküldött receptet a zsűri kiválasztja, úgy hozzájárulok, hogy a recept a nevemmel és a fotómmal megjelenhessen az Inform-Media Lapkiadó Kft. által kiadott ” Sütés-főzés a Kelettel” című magazinba és /vagy a napilap Ízvilág oldalán. Kijelentem, hogy az Inform Média Lapkiadó Kft. oldalán található Adatvédelmi tájékoztatóját megismertem és elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a fent adatkezelési hozzájárulásom visszavonására az alábbi e-mail címen van lehetőségem.
hirdetés