Karácsonyi segítség a rászorulóknak

Karácsonyi segítség a rászorulóknak
A karácsony nem csak a családon belül számít ünnepi alkalomnak. Ilyenkor azok az emberek, akiknek megadatott a nyugodt és békés ünnep sokféle feltétele – boldog és egészséges család, anyagi biztonság – gyakran gondolnak azokra, akik ezek közül bármelyikből hiányt szenvednek.


A Szcientológia Egyház Nyíregyházi Missziójának munkatársai és mindazok, akik részt vesznek a szolgáltatásainkon, maguk is megfogalmazták azt az igényt, hogy segíteni szeretnének azoknak, akik nehézségekkel küzdenek a hétköznapokban és ilyenkor az ünnepek idején is.

Megtaláltuk a városban azt a szervezetet, mely egész évben azon dolgozik, hogy felkutassa és segítse a nehéz helyzetbe jutott családokat, gyerekeket, rászorulókat.

A Nyíregyházi Család- és Gyermekjóléti Központtal egyeztetve megtudtuk, hogy mire lenne leginkább szükség, majd gyors összefogással összegyűjtöttünk annyi pénzadományt, hogy abból tartós élelmiszert, könyveket, írószereket és olyan dolgokat vásároljunk, amik hasznosak lehetnek a számukra. Mindezt százötvenezer forint értékben.

A Nyíregyházi Misszió nevében Erdei Sarolta misszióvezető adta át a munkatársakkal és az önkénteseink képviselőjével az ajándékot a Gyermekjóléti Központ Déli Egységének irodájában, december 20-án.

Ottlétünk alatt bizonyosságot nyert, hogy folytatni fogjuk a jótékonysági akciót, ameddig csak szükséges…

Áldott és békés karácsonyt, valamint nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek alapítónk, L. Ron Hubbard szavaival:
„Azon a napon, amikor teljesen megbízhatunk egymásban, béke lesz a Földön.”

 

– PR cikk –

Címkék: ,


hirdetés