Karakó Ferenc a kupadöntőben

Karakó Ferenc a kupadöntőben
Nyíregyháza – Százmillió forint is a tét a labdarúgó Magyar Kupa szombati döntőjében a két ősi rivális, az Újpest és a címvédő Ferencváros mérkőzésén.

A két csapat a szombaton zárult bajnoki szezonban három alkalommal találkozott egymással, Újpesten 2-1-es FTC-siker született, míg a Groupama Arénában előbb 1-0-ra nyertek a lilák, majd két-héttel ezelőtt 2-2-es döntetlen született úgy, hogy a vendégek két góllal vezettek.

A 20.30 órakor kezdődő finálé előtt 18.00 órakor nyitják meg a kapukat, a Magyar Labdarúgó Szövetség arra kéri a szurkolókat, hogy érkezzenek minél korábban – az esetleges parkolási problémák miatt lehetőleg tömegközlekedéssel -, és mindenkinél legyen személyazonosító okmány. Az újpesti szurkolók a Nagyvárad tér felől, míg a Ferencváros szimpatizánsai a Népligettől közelíthetik meg a Groupama Arénát.

A Magyar Kupa döntőjének játékvezetője Iványi Zoltán lesz, asszisztensként Berettyán Péter és Georgiou Theodoros segítik a munkáját, az alapvonali játékvezető szerepét Erdős József és a nyíregyházi Karakó Ferenc tölti be, tartalék-játékvezetőként Erős Gábor vigyáz a kispadok rendjére.

A finálé győztese 100 millió forinttal gazdagodik majd, a vesztes pedig 25 millió forintot kap.

KM-LTL
hirdetés