Karambol a Kert és a Váci utca kereszteződésében – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. április 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szerdán hét alkalommal vonultak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói vegetációs tűzhöz. Timáron egy hektáron égett a száraz fű, amely nyárfaerdőt veszélyeztetett. Ököritófülpösön ezer négyzetméteren égett a nádas. Tiszabercelen két hektáros területen égett foltokban a száraz fű és az avar. A beavatkozók több vízsugárral, kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel fékezték meg a lángokat.

Két személygépkocsi ütközött szerdán Nyíregyházán a Kert és a Váci utca kereszteződésében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el. Személyi sérülés nem történt.

Lesodródott az útról és kerítésnek csapódott egy személygépkocsi Nyíregyházán az Alsóbadur utcában. Az ütközés következtében megsérült egy gázcsonk és szivárgott a gáz. A nyíregyházi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították a járművet, a gázszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt, majd kerekeire állították a gépkocsit. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés