Helyi közélet

2012.11.27. 09:05

Több tolvajt is fogtak a rendőrök az elmúlt 24 órában

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást, egy 17 és egy 15 éves nagycserkeszi fiú ellen.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást, egy 17 és egy 15 éves nagycserkeszi fiú ellen.A fiatalok 2012. november 26-án délelőtt egy nyíregyházi áruházból szeszes italokat kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a két fiút a rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást T. Zsolt 25 éves tiszadobi lakos ellen. A férfi 2012. november 26-án délelőtt egy nyíregyházi nagyáruházban értek tetten, miközben különböző élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Olivér 47 éves újfehértói lakos ellen. A férfit 2012. november 26-án egy újfehértói erdős területen a tulajdonos ért tetten, amint egy korábban kivágott fát kísérelt meg eltulajdonítani. A tulajdonos értesítette a rendőrséget, a tolvajt pedig a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrök a férfit a rendőrőrsre előállították, őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást F. József 44 éves demecseri lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi, 2012. november 26-án bement egy demecseri gyümölcsösbe, és az ott található raktárhelyiségből különböző mezőgazdasági gépalkatrészeket és vashulladékot tulajdonított el. A demecseri rendőrök a férfit elfogták, és a rendőrőrsre előállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában