Karambol Rakamazon, egy telefonoszlop is kitört – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Rakamazon, a Kossuth utcában. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi egy telefonoszlopot kitört. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetnél egy ember sérült meg.

Kigyulladt egy személyautó műszerfala csütörtökön este Tyukodon, az Árpád utca egyik lakóházának az udvarán. Az ott lakók egy kézi tűzoltó készülékkel a lánggal való égést megszüntették. A helyi önkéntes tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították és a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Az úton megcsúszott és árokba hajtott csütörtök délután Szakolyban, a Baromlaki úton. A helyi önkormányzati tűzoltók a forgalmi akadályt képzett, elakadt járművet az úttestre visszatolták, személyi sérülés nem történt.

Úttestre dőlt egy nagyméretű fa csütörtök este a Nyírmihálydit és Szakolyt összekötő úton. A szakolyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés