Karbantartási munkák lassítják a forgalmat Nyíregyháza több részén

Újítják a Toldi utcai hidat
Újítják a Toldi utcai hidat - © Fotók: Sipeki Péter
Nyíregyháza – Jelenleg teljes útlezárás mellett végzik Nyíregyházán a Vécsey-Toldi utcai híd felújítását, a megváltozott forgalmi rendről KRESZ-táblák tájékoztatnak. A munkálatok – amelyek november végén fejeződnek be – érintik a gyalogosforgalmat is – felhívjuk az arra járók figyelmét, hogy a munkaterület balesetveszélyes lehet.


– Továbbra is forgalomkorlátozás lassítja a közlekedést a 36-os számú főút bevezető szakaszán, a Vasgyár-Mező-Bethlen utcai csomópontban, valamint a Tünde utcán.

– A városban több helyen karbantartási, faápolási munkák lassítják a forgalmat, az E.ON munkatársai emelőkosaras járművekkel javítják a közvilágítás hiányosságait, ezekben az esetekben is leszűkített forgalmi sávokkal kell számolni.

– Sóstóhegyen, a Templom utcában sebességkorlátozás van érvényben egy útburkolati hiba miatt. Forgalmirend-változás lépett életbe az Északi temető Pazonyi úti kapujánál, ahol jelenleg tilos megállni.

utca

– Nyíregyháza belterületén az elmúlt 24 órában két közlekedési baleset történt, ezek közül egy járt személyi sérüléssel – foglalta össze a legfrissebb információkat Bordás Béla közlekedési tudósító.
hirdetés