Karóval támadt a sértettre

Akt.:
Nyírbátor – A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két nyírlugosi férfi ellen – adta hírül a police.hu.


A rendőrség ügyeletére 2013. december 7-én érkezett bejelentés egy nyírlugosi söröző előtti verekedésről. A bejelentést követően a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Attila 49 éves és V. Attila 24 éves nyírlugosi lakosokat, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak, és gyanúsítottként kihallgattak.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 24 éves férfi egy helyi söröző előtt előzetes szóváltást követően szidalmazott egy nyírmihálydi lakost, majd dulakodni kezdett vele. A férfi ezt követően távozott a helyszínről, de rövid idő elteltével V. Attila 49 éves nyírlugosi lakos kíséretében visszatért a sörözőbe, aki a 24 éves férfi korábbi sérelmei miatt egy karóval bántalmazta a sértettet.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság V. Attila 49 éves és V. Attila 24 éves nyírlugosi lakosok ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés