Karriernap ajánlatokkal és tanácsadással

Nyíregyháza – A Nyíregyházi Egyetem a Szabolcs-Szatmár-­Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályával együttműködve május 15-én, 10–15 óra között rendezi meg 13. Karriernapját az intézmény „A” épületében, az esemény belépődíj nélkül látogatható.

A több mint húsz hazai kiállító több tucat állásajánlattal, tanácsadással, tájékoztatóval várja a résztvevőket. Próbainterjúkon és karrier-tanácsadáson is részt vehetnek az érdeklődők, de a szervezők szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, cégbemutatókkal is szeretnék segíteni az álláskereső fiatalokat és a munka világába visszatérni vágyó idősebbeket.

KM


Időpont, helyszín

Bessenyei aula, nagyszínpad

10 óra: Megnyitó, köszöntőbeszédek. 10:30 Karrierépítési előadás és kerekasztal a kiállító cégek képviselőivel és munkaerőpiaci szakértőkkel.

11.30: A LEGO Manufacturing Kft. bemutatása.

12 óra: Előadás – Marketingkommunikáció: mire figyeljen az álláskereső? Modern online karrieroldalak.

12.30: A cégek előadásai, bemutatkozások.

13–14 óra: Természettudományos show – fizikakísérletek.

Folyamatos programok a Bessenyei aulában

Próbainterjúk, karrier-tanácsadás, nemzetközi ösztöndíjak, Erasmus+ és Campus Mundi ösztöndíjak, duális képzési sarok (tájékoztatók, beszélgetések), katonai bemutatók, toborzás, idegennyelvi tesztek kitöltése, nyelvtanulási tréning; LEGO-bemutató, játékok, nyeremények, önéletrajzírási tanácsadás, játékok, jogi tanácsadás (munkajogi tájékoztatás), mentálhigiénés tanácsok, karrierépítési tanácsadás.
hirdetés