Katedra minőség már Nyíregyházán is a Lensit Bt. szervezésében

Akt.:
Katedra minőség már Nyíregyházán is a Lensit Bt. szervezésében
A Lensit Bt. a város elismert felnőttképzési intézete. A már jól bevált közúti közlekedési tanfolyamok mellett, most új tartalommal bővítjük kínálatunkat. Csatlakoztunk Magyarország első országos lefedettségű, közös márkanevet viselő nyelviskola hálózatához a Katedra Nyelviskolához.

A Lensit Bt. 1991-ben alakult családi vállalkozásként, s a mai napig ebben a formában működik. Cégünk elsősorban a Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében jelentkező szaktanfolyami képzések kielégítésére alakult, de az ország bármely területén szervezünk tanfolyamokat és vizsgát. Az elmúlt években, évente kb. 500-600 fő képzését valósítottuk meg.

Jellemzően a közúti közlekedési szolgáltatásokhoz kapcsolódó szaktanfolyamokkal foglalkozunk, de fontos megemlítenünk, hogy mind ezen kívül 21 éve végezzük a nehéz- és könnyűgépkezelői, targoncavezetői és különböző OKJ-s képzéseket, valamint kisgépkezelői, teherkötözői és az ezekhez kapcsolódó típusvizsgákat.

Azoknak a fuvarozó vállalkozóknak, akik több mint 10 éve szerezték meg a képesítésüket idén meg kell újítani képesítésüket, így nálunk is lehetőség van ennek a tanfolyamnak az elvégzésére is.

Figyelemmel kísérve a megyében jelentkező hiányszakmák listáját, valamint a felmerült igényeket, folyamatosan bővítettük palettánkat más szakmacsoporthoz tartozó szakképesítések megszerzésének lehetőségével is.

Fontosnak tartjuk, hogy a tanfolyamokra jelentkezőket magas színvonalon képezzük, a képzéshez megfelelő személyi és tárgyi feltételeket biztosítsuk. Az elméleti képzésekhez saját és bérelt tantermekkel rendelkezünk, ahol az oktatók munkáját különböző oktatástechnikai eszközök segítik. A gyakorlati képzés lebonyolítására –amennyiben az adott képzés engedi – saját telephelyünkön kerül sor, ahol saját gépeink állnak az oktatók és a hallgatók rendelkezésére. Mivel megyénkben sok a munkanélküli és a hallgatók anyagi lehetőségei is nagymértékben korlátozottak ezért az elmúlt években a Munkaügyi Központ pályázati lehetőségein kívül is kerestük a lehetőségeket.

Tanfolyamokat indítottunk a Lépj egyet előre program keretében valamint a Váti Kht –n keresztül lebonyolított ROP.4.3.2 programban is. Ezen tanfolyamok keretén belül 2006.-2007 évben 157 főt képeztünk ki. Lépj egyet előre program II. keretében 2008-as évben 63 fő vizsgázott le.

Fontosabb referenciamunkáink ( a teljesség igénye nélkül) az elmúlt 3 évben:

•LEGO Manufacturing Nyíregyháza KFT, Munkaügyi Központ, MSK Hungary Gépgyártó BT, Dunapack Zrt Nyíregyháza, Jász Plasztik Kft Nyíregyháza, Lindab Building Kft Nyíregyháza, MCE Nyíregyháza Kft, Csabai Tartósítóipari Zrt Baja, RW Hídtechnika Kft Nyírtelek, Papik Fémmegmunkáló Üzem Fényeslitke, Olvex KFT Tiszaújváros, MCE Nyíregyháza Kft

Tevékenységünket partnereink és hallgatóink megelégedésével végezzük, amit jelez, hogy visszatérő hallgatóink vannak (nálunk szereznek újabb szakképesítést). Tapasztalataink alapján az intézményünkben végzett hallgatók elhelyezkedési esélyei jók, többször előfordult, hogy a vállalkozók a tanfolyam ideje alatt választották ki, hogy kit kívánnak alkalmazni.

Ebben az évben bővítettük tanfolyamaink körét, így 2012. április 16-án megnyitottuk a Katedra Nyelviskola Hálózat nyíregyházi iskoláját. Az oktatás részletesen kidolgozott módszertana, az egységes minőségirányítási rendszer és a szigorú tanárfelvételi kritériumok egy egyedülálló nyelviskolai hálózat alapját teremtették meg. A Katedra Nyelviskola Hálózat iskoláiban évente több, mint 20 000-en vesznek részt lakossági tanfolyamokon. De beszéljenek még kicsit helyettünk a számok: a Katedra Nyelviskola Hálózatban évente 10 000-en tesznek sikeres nyelvvizsgát, lakossági tanfolyamokra 25 000 beiratkozó, 1800 megszervezett vállalati tanfolyam, 9000 sikeres nyelvvizsgázó, 500 fő vett részt a külföldi nyelvtanfolyamokon.

Nyelviskolánk a minőségi, kommunikatív nyelvoktatásra helyezik a hangsúlyt, szolgáltatásainkat minden körülmények között az ügyfélközpontúság jellemzi. A Hálózat tagjai olyan iskolák lehettek, amelyek szervezettségükkel és szakmai felkészültségükkel kiemelkedtek versenytársaik közül. Így iskolánkban garantáltan számíthatnak a hallgatók a szakmai színvonalra és a szervezettségre. Nálunk a város elismert nyelvtanárai tanítanak, családias légkör várja hallgatóinkat.

Válogasson tanfolyamaink közül, különböző akciókkal, tanfolyamokkal várjuk a Lensit Bt. és a Katedra Nyelviskola Nyíregyháza honlapján és facebook oldalán.

Információ tanfolyamainkról:

Mikulecz Erika és Dobró Tünde

4400 Nyíregyháza, Búza tér 3.

Tel./fax: 42/318-828

Mobil:20/520-40-30

E-mail: info@lensit.hu,

Web: www.lensit.hu

Facebook:

http://www.facebook.com/KatedraNyiregyhaza

http://facebook.com/lensitbt
hirdetés