Nyíregyháza hírei

2013.07.18. 11:13

Édesanyám rózsafája a Borbányai Művelődési Házban

Nyíregyháza -  A Borbányai Művelődési Ház Váci Mihály Irodalmi Kávéháza szervezésében szombaton 16 órától mutatják be F. Molnár Gabriella Édesanyám rózsafája című könyvét.

Nyíregyháza -  A Borbányai Művelődési Ház Váci Mihály Irodalmi Kávéháza szervezésében szombaton 16 órától mutatják be F. Molnár Gabriella Édesanyám rózsafája című könyvét. A Margaréta utca 50. szám alatti helyiségben tartandó program során közreműködik Jónai Éva, Majláth Magda, Éberhardt Istvánné, Demeter Sándor és az Egri Csillagok Népdalkör.

– Ez a kötet egy szép és gazdag, a magyar népi kultúra igézetében eltöltött élet tükörképe és leltára. Összegzi a matyó apától és székely anyától származó F. Molnár Gabriella Palócföld peremvidékein, Pásztón, Szurdokpüspökiben, Egerben, Felnémeten és Felsőtárkányban végzett művelődésszervező, hagyományápoló tevékenységének eredményeit – jegyezte meg Lisztóczky László.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!