Kaucsuklabdák pattogtak a Kandó Középiskolában

Kaucsuklabdák pattogtak a Kandó Középiskolában
© Kaucsuklabdák pattogtak a Kandó Középiskolában
Záhony – Tanévenként több sportágban is intézményi bajnokságot rendeznek a záhonyi Kandó Kálmán Középiskolában és Dr. Béres József Kollégiumban.


A középiskolában régóta az egyik legkedveltebb szabadidősport az asztalitenisz. A közös épületben lévő Dr. Béres József Kollégiumban szinte minden este pattognak a kaucsuklabdák, sőt a Záhonyi Vasutas SC megyei első osztályban szereplő játékosai is hetente többször az intézmény tornatermében tartják edzéseiket, mérkőzéseiket.

Az idei asztalitenisz bajnokságot a napokban rendezték meg Kovács Sándor testnevelő tanár szervezésében. A résztvevő diákok körmérkőzéses versengésében Csépke Zoltán (Anarcs) szerezte meg az elsőséget Komóczi Mihály (Debrecen), Kantár Kevin (Anarcs), Szoták Zsolt (Laskod) és Tóth Tamás (Eperjeske) előtt. Az iskola legjobbjai által alkotott csapat minden évben részt vesz a téli városi csapatbajnokságon, a mostani első öt helyezett kollégista diák pedig párhuzamosan a megyei diákotthonok februári asztalitenisz versenyére készül.

– Komóczi Mihály-Szoták Zsolt –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés