Kazincbarcikáról jött Nyíregyházára a pénztárcatolvaj – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Kazincbarcikáról jött Nyíregyházára a pénztárcatolvaj – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Fotó: Matey István
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 18-án elfogták T. Barnabás 32 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 59 éves nyírpazonyi lakos ellen. A helyi körzeti megbízottak 2016. január 18-án Nyírpazony külterületén tetten érték a férfit, amint egy közeli fasorból engedély nélkül fát vágott ki és tulajdonított el. A rendőrök az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették, az eltulajdonított fát pedig visszaadták a tulajdonosának.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Ferenc 45 éves kazincbarcikai lakos ellen. A férfi 2016. január 12-én egy nyíregyházi irodából eltulajdonított két pénztárcát, a benne lévő értékekkel együtt. A rendőrök a férfit 2016. január 18-án Kazincbarcikán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés