Kecskeméten kell feledtetni a kupafiaskót

A Szparinak nem sikerült venni ezt az akadályt
A Szparinak nem sikerült venni ezt az akadályt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A szünet után érthetetlenül beleült a meccsbe a Szpari.


Ezt a gombócot nagyon nehéz lenyelni. Szerdán kupán vágták a Szparit, a tavaly még osztálytárs, most NB III-as kisvárdaiak a szünet után kétgólos hátrányt fordítva nyertek az élvonalbeli nyíregyháziak ellen, és az NB III-as alakulat jutott a Magyar Kupában a legjobb tizenhat közé.

– Nem tudok mást mondani, mint a mérkőzés után, azaz megdöbbentett, hogy tud egy élvonalbeli csapat így összeesni – kezdte visszapillantását a fiaskóra Csábi József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Egy félidő alatt kaptunk három gólt, és ezzel vereséget szenvedtünk és kiestünk. Pedig miden úgy alakult, ahogy tervezetük, korán vezettünk két góllal, majd beleültünk a meccsbe.

Nincs idő ezen rágódni

– Nem lehet kifogásokat keresni, eddig jól teljesítettünk mindkét kupában, ez a szép sorozat most megszakadt. Csütörtökön beszélgettünk a történtekről a játékosokkal, látszik, hogy bántja őket, ám így utólag ezzel már nem érünk semmit. Sok időnk nincs már ezzel foglalkozni, hiszen szombaton Kecskeméten, bajnokin kell majd bizonyítani – vélekedett Csábi József.

Nos, ami a kecskemétieket illeti, ők is beleléptek egy vereségbe, hiszen a szintén NB III-as váciak vendégeként 2–2 után a hosszabbításban kaptak három gólt és szintén elbúcsúztak a kupából. Így aztán a szombati vendéglátónak is van mit köszörülnie a csorbán, ennek tükrében izgalmasnak ígérkezik a bajnoki.

A Szpari pénteken reggel elindult Kecskemétre, mert délután ott vezényel edzést Csábi József. A szerdai szégyent egy kecskeméti bravúrral lehet ha nem is meg nem történtté tenni, de legalább feledtetni.

KM-ML
hirdetés