Kedvencek versenye: a szerkesztőségi zsűri döntött

Kedvencek versenye: a szerkesztőségi zsűri döntött
Nyíregyháza – Kiderül, kik nyerték lapunk kisállatos nyereményjátékát.

Az idei Kedvencek versenye felhívását március 10-én tettük közzé, s arra kértük a megyében élő gazdikat, hogy küldjék el kedvencük fotóját a megadott online regisztrációs felületen keresztül. Felhívásunk elért nem csak a Dunántúlra, de Dublinból és Londonból is érkeztek nevezések, melyeket sajnos vissza kellett utasítanunk.

A játékosok aktivitása elképesztő volt az elmúlt egy hónapban, még az utolsó napon is kaptunk képeket. A verseny lezárását követően pedig megkezdődött a szavazatszámlálás: a szerkesztőségi zsűri három kategóriában (kutya, macska és egyéb) kereste Szabolcs-Szatmár-Bereg 2017-es kiskedvencét. Ahogy azt a felhívásban is közzétettük: a győzelemhez nem volt elegendő a legtöbb lájkot összegyűjteni, lapunk ítészei a második körben a 10-10 legtöbb voksot kapó háziállat közül választotta ki a nyerteseket. Nos, eljött az eredményhirdetés ideje: a Kedvencek versenyét a kutyák kategóriájában Földi Viktória (Nyíregyháza) és Kajli nyerte, a macskák közül Adami Dóri (Nyírtelek) és Rafael bizonyult a legjobbnak, míg az egyéb kategória első helyezettje Tábori Tamara (Ibrány) és sünije, Sugar lett.

Jövőre ismét játszunk

S hogy a dicsőségen túl miért volt érdemes velünk játszani? Értékes nyeremények találtak gazdára a gazdik körében: a kategóriagyőztesek nagy értékű vásárlási utalványt vehetnek át a Kurcz Bt. felajánlásával, a dobogó második fokára állók Kelet-ajándékcsomagot és féléves digitális Kelet-előfizetést kapnak, míg a bronzérmesek szintén lapunk ajándékcsomagját és negyedéves digitális előfizetést tudhatnak magukénak.

A regisztrált szavazók számára is tartogattunk meglepetést. Véletlenszám-generátor segítségével kisorsoltuk Bús Renáta Ivettet, aki egy Manhattan Webcam 500 webkamerát és negyedéves digitális Kelet-előfizetést vehet át hamarosan.

A nyerteseknek gratulálunk, hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a nyereményátadás részleteit. A játékosoknak köszönjük a jelentkezést és a sportszerű versengést, reméljük, jövőre is legalább ennyien indulnak versenyünkön!

KM
hirdetés