Kedvencek versenye: jelentkezzen és nyerjen!

Kedvencek versenye: jelentkezzen és nyerjen!
© Illusztráció: getty images
Minden gazdi elfogult, ha a háziállatáról van szó, legyen az kutya, macska, nyuszi, vadászgörény, süni, afrikai csiga vagy madárpók, mindenkinek a sajátja a legszebb – és ez így természetes. Most azonban itt a lehetőség: a külső szemlélők is véleményt nyilváníthatnak, ugyanis a Kelet-Magyarország az idén is meghirdette a Kedvencek versenyét.

A megmérettetés – mely olvasóink között az egyik legnépszerűbb – egészen május 16-án délig tart, addig jelentkezhetnek és szavazhatnak. A játékosok három kategóriában regisztrálhatnak: kutya, macska és egyéb. A gazdiknak nincs más dolguk, mint készíteni egy jó minőségű fotót kedvencükről, majd a kért adatokkal együtt feltölteni a verseny regisztrációs oldalára. Újdonság, hogy ettől az évtől nem a lapunk Facebook-oldalán erre a célra létrehozott mappába kerülnek a képek, hanem a közösségi oldalon, de egy külön felületen adhatják le szavazataikat – mindenki naponta egyszer, de több állatra is voksolhat.

A legtöbb szavazat azonban nem jelent automatikusan győzelmet: a kategóriánként legtöbb voksot kapó tíz játékos közül a Kelet-Magyarország szerkesztőségének tagjaiból álló zsűri választja ki a nyerteseket, kategóriánként az első három állatot és a gazdáját.

A játék tétje ebben az évben sem kicsi, hiszen a nevezők értékes ajándékutalványokért versenyeznek a Kurcz Állateledel Áruház felajánlásának köszönhetően. Ahogy azt már megszokhatták, a regisztrált szavazókról sem feledkezünk meg, akik között Kelet-ajándékcsomagot és digitális előfizetést sorsolunk ki.

Részletes információ és jelentkezés: www.kelet.hu/kedvencek_versenye.

KM
hirdetés