Kedves hangulatos kép (volt) Kisvárdán

A megcsonkított őszi hangulat látványa
A megcsonkított őszi hangulat látványa - © Fotó: Vincze Péter
Kisvárda – A városháza előtti virágágyásokon, s az épület előtti területen kedves, hangulatos kép fogadja a városlakókat és az itt közlekedő gyalogosokat. Szalmabálák s különböző tökök látványa. A szalmabálák, s tökök kavalkádjának színpompája ejti ámulatba az itt elhaladókat, egy régi parasztszekéren kiállítva.

Mind erről tegnap, október 31–én adtunk hírt. November 1–én reggelre „vandálok” tették tönkre az őszi hangulat képét a sétálóutcában. A szétvert tökök darabjai hevertek szanaszét a sétáló utca kövezetén. Úgy ahogy lehetett helyreállították a mára már hiányossá vált kisvárdai őszi hangulat látványát. Pedig ma is nézegették a megcsonkított alkotást. De a virágágyásokban lévő őszi hangulatot kézzelfoghatóan megcsodálták az arra járók.

dsc00947

Leleszi Tibor polgármester facebookos bejegyzése:

–„Szomorú reggelre ébredtünk. Míg napok óta nem csak a kisvárdaiak, hanem a hozzánk érkezők is csodájára jártak sétáló utcánk őszi díszeire, addig ma reggelre vandálok tönkretették azt. A rendőrségi nyomozás a kamerafelvételek alapján elindult, keressük a tettest, a tetteseket.”

Már több mint félszázan ítélték el a vandalizmust. Többen megjegyezték, hogy ma szerették volna a családjukkal megtekinteni a főtér szép látványát, amit mások vandalizmusa tönkre tett.

– Vincze Péter –
hirdetés