Kék Cápák – A Vasassal játszanak Debrecenben

Nyíregyháza – Edzőmeccsen lép pályára a szeptember közepén esedékes bajnoki rajtra készülő Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabda-csapata.

Három héttel a bajnokság rajtja előtt játssza első felkészülési mérkőzését a Nyíregyháza Blue Sharks férficsapata, amely a hozzá hasonlóan NB I B csoportos (ugyan kiharcolta az élvonalban maradást, de visszalépett onnan) Vasas Akadémia ellen lép pályára. Méghozzá csütörtökön Debrecenben, miután a fővárosiak ott edzőtáboroznak.

A Kék Cápák csapatából egyelőre hiányzik Bus Iván, aki Tajpejben szerepel a nyári universiadén, rajta kívül a tavalyi csapatból távozó négyek (Fazekas Csaba, Gáspár Balázs Emani Gant és Varga Márton) sem lépnek már pályára nyíregyházi színekben. Az új szerzemények, Czinger Zoltán és Vida Zoltán már bevethetőek, miként a hosszúra nyúlt sérüléséből felépült Szondy Ákos is. Légiós egyelőre még nincs a keretben, de napokon belül kiderülhet, hogy ki mellett teszik le a garast.

A bajnokság szeptember 15-én indul, a Blue Sharks első ellenfele a Bonyhád lesz idegenben.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés