Kék Cápák – Amerikai erősítés érkezett

Akt.:
Kék Cápák – Amerikai erősítés érkezett
© Bildnummer: 15217053 Datum: 07.12.2013 Copyright: imago/ZUMA Press Dec. 7, 2013 - Chapel Hill, NC, U.S - December 7, 2013: UNC-Greensboro Spartans forward Kayel Locke 13 during NCAA College League USA Basketball game between the North Carolina Tar Heels and UNC-Greensboro Spartans at The Dean E. Smith Center, Chapel HIll, NC. NCAA College League USA Basketball 2013: UNC-Greensboro vs North Carolina DEC 07 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY - ZUMAc04; xcb x0x 2013 hoch
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks megtalálta a légiósát.


A hét elején megérkezett és mára alá is írta szerződését Kayel Locke, a Nyíregyháza Blue Shark új játékosa. A 24 éves amerikai kosaras kettestől négyes posztig bevethető, a UNC egyetem elvégzése után megfordult Koszovóban, Finnországban és Észtországban, hozzánk egy cseh csapattól érkezett.

– Remélem, hogy hozza azt a mentalitást, amit az egyetemen mutatott és azt átragasztja a mi játékosainkra is – mondta róla Sitku Ernő, a klub szakmai igazgatója.

Locke a pénteki, Budafok elleni bajnokin még nem léphet pályára, vasárnap azonban a Hepp-kupában már bemutatkozhat új csapatában a Susnhine NyíKSE ellen.

MK
hirdetés