Kék Cápák – Biztossá válhat a helyük az első négy között

Gáspár Balázs is készen áll a bevetésre
Gáspár Balázs is készen áll a bevetésre - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férfi kosárlabda-csapata kedd este a MAFC II ellen tehet újabb lépést céljai megvalósulása felé.

Vasárnapról keddre csúszott át a Nyíregyháza Blue Sharks NB I B csoportos férficsapatának soros mérkőzése, így a sereghajtó MAFC II elleni hazai bajnoki (kezdés 18 órakor) lesz a forduló egyik zárómérkőzése.

– Azért is fontos, hogy nyerjünk, mert abban az esetben már matematikailag is biztosítanánk a helyünket az első négy között – világított rá a mérkőzés jelentőségére Siska János, a Kék Cápák vezetőedzője. – Nincs mese, ezt a meccset meg kell nyernünk, érvényesülnie kell a nagyobb tudásnak. Két fiatal csapat találkozik egymással, nagy lesz az iram, és úgy gondolom, hogy a palánk alatt fölényben lehetünk. A kis MAFC ért már el bravúrokat ebben a bajnokságban, de leginkább hazai pályán vitézkedett, idegenben még egyetlen mérkőzést sem nyert meg. Reméljük nem most ér véget ez a sorozat. Azért is fontos lenne a magabiztos győzelem, mert ez esetben a kulcsembereket lehetne pihentetni a szombati nagy rangadóra, amelyet szintén itthon vívunk a Miskolccal.
hirdetés