Kék Cápák – Fogunk még rangadót nyerni

Michael Harmon kedden debütált
Michael Harmon kedden debütált - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Siska János nem lehet elégedetlen az Oroszlány ellen látottakkal.

A Nyíregyháza Blue Sharks kedden egy remek mérkőzésen 89–85-re maradt alul hazai pályán a tabella második helyén álló Oroszlánnyal szemben.

– Jó lett volna nyerni, de nem lehetek elégedetlen – kezdte értékelését Siska János, a Cápák vezetőedzője. – Ott kikaptunk huszonöt ponttal, most végig pariban voltunk velük úgy, hogy nem volt teljes a keretünk. Tudtuk, hogy Czura Attila pontjai hiányozni fognak, a légiósunkat is be kell még építeni, és meccs közben Tóth Gergely is a legrosszabbkor sérült meg.

Bővebb az OSE kerete

– Az Oroszlánynak sokkal nagyobb a költségvetése, mint a miénk, tíz ugyanolyan jó képességű játékost tudnak rotálni, nem vagyunk velük egy szinten. Az elején egészen extrán dobtunk távolról, de ezt, és a védekezésünket is csak akkor tudtuk volna végigvinni, ha többet tudunk cserélni. Nem vagyok szomorú, mert jobban játszottunk, mint Veszprémben, nüanszokon múlt a győzelem. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még rangadót nyerni, ha komplett csapattal leszünk.

A hazaiaknál hét ponttal mutatkozott be az új szerzemény, a 24 éves amerikai irányító, Michael Harmon.

– December végén még bajnokin szerepelt Szlovéniában, edzésben volt, úgy érkezett hozzánk – folytatta a tréner. – Az egyik edzésen megcsúszott, akkor meghúzódott a combja, nem volt most százszázalékos. Irányító poszton a legnehezebb beépíteni egy játékost, meg kell ismernie a társait. Tudom, hogy ennél jobb játékos és több pont van benne.

MK
hirdetés