Kék Cápák – Hasonló folytatással bárki ellen van esélyük

Kayel Locke volt a mérkőzés legeredményesebb játékosa
Kayel Locke volt a mérkőzés legeredményesebb játékosa - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks az NB I./B 10. fordulójának rangadóján a végső győzelemre is esélyesnek tartott MAFC-hoz látogatott.


A fővárosiak már az első negyedben 14 pontos előnyt építettek ki, amit gyorsan ledolgoztak a Cápák, majd csak az utolsó percekben dőlt el a meccs.

– Ahhoz képest, hogy alig tudtunk edzeni, rosszabbra számítottam – értékelte a 82–73-as vereséget Siska János, a nyíregyháziak edzője. – Ahogy arra számítani lehetett, a MAFC dominált az elején, de összekapták magukat a fiúk, agresszív védekezéssel, és pontos támadásokkal visszajöttek a meccsbe. Ez nagy dolog egy ilyen erős ellenfél otthonában, ehhez gratulálok is a csapatnak. Alsó poszton kevesek voltunk, Tóth Gerinek szinte végig kellett játszania, mert Czinger Zoli a sérülése miatt nem bírt sokat. Inkább mentálisan, mintsem fizikailag, de a zárkózás nagy erőt vett ki belőlünk, ám így is végig meccsben tudtunk maradni.

– Az amerikai játékosunk is jól játszott, végre megmutatta azt, amit tud, de még ennél is több van benne – folytatta a tréner. – Nem tört le a csapat, próbáltuk pozitívan felfogni a történteket. A szezonban most nyújtottuk a legjobbat. Az eredmény nem a valós különbséget tükrözi, ez egálmeccs volt. Jó úton haladunk, ha ezt folytatjuk és még ennél is jobbak leszünk, akkor bárkit meg tudunk fogni.

MK
hirdetés