Kék Cápák – Jól tudják, ez a Tarján már nem az a Tarján

Czura Attila (balra) is nagyobb ellenállásba ütközhet, mint a hazai pályán 82–69-re megnyert meccsen
Czura Attila (balra) is nagyobb ellenállásba ütközhet, mint a hazai pályán 82–69-re megnyert meccsen - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A pozíciója megszilárdításához szüksége van az idegenbeli győzelemre a Nyíregyháza Blus Sharksnak az NB I B csoport újabb mérkőzésén.

Most is igaz az, ami a múlt héten, vagyis a tabella alapján magabiztosan kellene nyernie a Nyíregyháza Blue Sharksnak a férfi NB I B csoportban, hiszen szombaton a keleti ág negyedik helyezettjeként utazik az utolsó előtti, vagyis 11. pozícióban veszteglő Salgótarjánhoz. A hangsúly azonban azon van, hogy utazik, hiszen idegenben mindig nagyobb a meccsek nehézségi foka.

– Ugyan az erőviszonyok mostanra már kirajzolódtak, de az idegenbeli győzelemhez mindig extra teljesítmény kell – mondta Siska János, a Blue Sharks vezetőedzője. – Különösen Salgótarjánban, ahol fanatikus szurkolók tüzelik a hazai csapatot. Ráadásul a zsinórban begyűjtött öt veresége ellenére ez a Tarján már nem az, amelyiket hazai pályán legyőztünk, hiszen jobb képességű amerikai légiósra cserélték az eddigi irányítójukat, és a kecskeméti Jakab Péter személyében az A csoportból is igazoltak játékost. Mindezekkel együtt győzni megyünk, hiszen a negyedik helyezésünk megszilárdításához szükség van a sikerre, amellyel a még jobb helyezésekért is versenyben maradhatnánk.

A múlt heti mérkőzést még nem teljesen egészségesen vállaló Fazekas Csaba mostanra felépült, és bár Emani Gant, Oláh Zoltán valamint Gáspár Balázs is kisebb betegséggel bajlódott a héten, a nyíregyháziak teljes csapattal utazhatnak a nógrádi oroszlánbarlangba.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés